1- TIĞ İŞİ İNCİLİ BEBEK YELEĞİ ÖRGÜ MODELİ

 

Tığ işi incili bebek yeleklerinde ve her türlü örgüler ananelerimiz tarafından günümüze gelen geleneklerimizdendir. Tığ işi incili bebek yelekleri her annenin çocuğuna örebileceği kolay örgü çeşitlerindendir.

Tığ işi Ne Anlama Gelir?

Tığ işi örgüler yeni öğrenmeye çalışanlar için ideal bir yöntemdir. Örgü örmek aynı zaman da bir şeyler ortaya çıkarmaktır. Ortaya çıkan şeyler sizin ne kadar üretken olduğunuzun göstergesidir.

Tığ işi örgülere başlarken ilk önce en basit yöntemi olan zincir çekerek başlayabiliriz.

Zincir nasıl çekilir videosunu izleyerek işe başlayabiliriz.

Zincir Çekme Teknikleri

Tığ işi İncili Bebek Yeleği Nedir?

Tığ işi incili bebek yeleği, genelde yeni doğan bebekler için örülür. Tığ işi incili bebek yeleği örgüsü için ince ayrıntılar, püf noktalar ve gerekli malzemelerden de bahsedeceğim.

Tığ işi incili bebek yeleği videolarımız ayrıyetten Youtube, İnstagram, Facebook, Twitter ve Pinterest hesabını takip ederek te ulaşabilirsiniz.

Tığ işi incili bebek yeleği örgü modeli pratik örgü modelini de çağrıştırır. Örgü modeli bakımından çoğu annenin tavsiye ettiği modeldir.

Tığ işi İncili Bebek Yeleği

Tığ işi incili bebek yeleğin de fazla malzeme almadan da örebiliriz.

Tığ işi Örgü ile Neler Yapılabilir?

Tığ işi örgü modeli ile amigurumi oyuncaklar, battaniyeler, şal çeşitleri, kazaklar ve süveterler yapılabilir.

Evde olduğumuz şu zamanlarda boşa geçireceğimiz vakitlerimiz çoktur. Bu vakitlerimiz çok değerlidir. Vaktimizi tığ işi örgüleri öğrenmeye ve öğrendiklerimizi pratiğe dökmeye ne dersiniz.

2- Tığ işi İncili Bebek Yeleği Gerekli Malzemeler

Tığ işi incili bebek yeleği için gerekli malzemeler gayet ucuz ve hesaplıdır. Sadece sizin emeğinizin karşılığı yoktur. Siz değerli örgü severler için emek ve alın teri en önemlisidir.

Tığ işi incili bebek yeleği için gerekli malzemeler aşağıdaki gibidir:

  • 2 katlı lif ipi
  • Numaralı şiş
  • Boncuk (istediğiniz süsü kullanabilirsiniz).

2/1- Tığ işi İncili Bebek Yeleği Şiş Numarası

Tığ işi incili bebek yeleğin de kullanılacak en önemli araçlardan biri de şiş'tir. Bebek yeleklerinde şiş örgüler daha ön plandadır. Bu örgü tipleri zorluk ve kolaylık bakımından sizlerin yeteneklerinizle ölçülüdür.

Tığ işi incili bebek yeleği şiş numarası aşağıda belirttiğimiz gibidir;

  • 3 numara şiş kullanılmıştır. (şiş numaraları örgüler için çok önemlidir).

Tığ işi İncili Bebek Yeleği Nasıl Örülür?

Tığ işi incili bebek yeleği örgüsü yapımından nasıl örüldüğünden bahsedeceğim. Bundan önce size sosyal medyalardan ve youtube kanalımızdan hizmet verdik. Hizmetlerimizi büyüterek siz değerli kullanıcılarımıza ulaştırmak adına işlerimiz daha ileriye taşımaya karar verdik. Kısacası hizmetlerimizde sınır yoktur.

Tığ işi incili bebek yeleği örgüsünden kısaca bahsedelim:

Tığ işi İncili Bebek Yeleği Yapımı Hakkında Püf Noktalar

Tığ işi incili bebek yeleği örgüsüne başlamadan önce gerekli malzemelerimizi hazırlayıp ve sonrasında başlayabiliriz.

Yaka kısmını ördükten sonra boncukları takıyoruz. iki sıra kol ördükten sonra kol kısmını ayırıyoruz. Sonrasında alt kısmını örüyoruz.

Kısaca anlatım bu şekildedir. Daha detaylı anlatımı aşağıda vereceğim sosyal medya hesaplarımızdan veya youtube'dan izleyebilir ve daha çabuk örebilirsiniz.

Tığ işi İncili Bebek Yeleği Videoları

Tığ işi bebek yeleğinin yapımını yukarıda kısaca anlattık. Fakat alternatif olarak videolarımız da kanalımızda mevcut olup siz değerli kullanıcıların bir tık uzağındadır.

Sizin için yüzlerce videoların arasından seçip direk nokta atışı videolarımızın linkini aşağıda paylaştık.

Bölüm bölüm anlatımlarla videolarımızı daha kolay hale getirmeyi planladık. Videoları izledikten sonra abone olmayı unutmayınız. Şimdiden kolay gelsin :)

Firkete işi Havlu Kenarı Örgü Modeli

Firkete işi havlu kenarı oya modeli örgüsü videoları ve içerik görüntülemek için TIKLAYINIZ..

Firkete işi havlu kenarı örgü modeli yapımı hakkında diğer içeriklerimiz inceleyiniz. Üstte bıraktığım linkten ulaşabilirsiniz.

''Tarif Ekle'' Butonu Ne İşe Yarar?

Web sayfasını www.hunerliellertv.net açtığımızda siz değerli kullanıcılar için neler yapabiliriz onları düşündük. Düşüncelerimiz arasına giren ''tarif ekle'' fikri sizin de seveceğinizi umuyoruz. Bu sayede bize göndereceğiniz her türlü tarifi inceleyip en kısa zamanda yayımlayarak sizinle yakın temas halinde kalmayı amaçlıyoruz.

Hadi gelin aşağıdaki linkten bize tarif gönderin internette yayınlayalım.

''Tarif Ekle'' Butonu

Hünerli Eller.TV Sosyal Medya Hesapları

hünerlieller.tv ailesi olarak tüm sektörde hizmet veriyoruz. Hizmetlerimizde sınır olmamakla beraber daha çok sosyal medyada ve youtube kanalında da paylaşımlarımız devam etmektedir.

Siz de aşağıda verdiğim linklere girerek tüm kanallarımıza abone olup paylaşımları takip etmeye devam ediniz..

Yorumlar