1- DOĞAL SİVİLCE MASKESİ TARİFİ

 

Ergen çağında veya sıkıntıdan dolayı yüzümüzde geçmeyen sivilceler her dönem olur. Sıkıntıdan gelen sivilceler çok fazla kalıcı değildir. Fakat ergenlik zamanımızda çıkan sivilceler eğer geçmez ise insanlarda büyük bir strese yol açar. Ev yapımı doğal sivilce maskesi tarifine göz atın.

Doğal Sivilce Maskesi Yapımı

Doğal sivilce maskesi tarifi? nasıl yapılır? püf noktalar? ve nasıl uygulanır? soruların cevap vermek adına bu konuyu araştırdık. Yüzümüzde çıkan sivilcelere önlem olarak mümkün olduğunca kimyasal kullanmadan gidermeye çalışmalıyız.

Şimdi sizlere hiçbir kimyasal maddesi içermeyen tamamen doğal bir maskeden bahsedeceğiz. Bu maskeyi uygulayıp geri bildirimlerinizi yorum olarak muhakkak bekliyoruz.

Doğal Sivilce Maskesi Tarifleri
Doğal Sivilce Maskesi Tarifi

Doğal Sivilce Maskesi Malzemeleri

  • 1 adet patates veya salatalığı rendeleyip suyunu bir tülbent yardımıyla bir kaseye alın.
  • 1 çorba kaşığı taze sıkılmış limon suyu
  • 1 tam paket yaş maya veya kuru maya

Doğal Sivilce Maskesi Uygulaması

Yüzünüzü suyla temizleyin. 1 yemek kaşığı kekik eklediğiniz kaynamış su dolu kapta yüzünüze buhar banyosu uygulayarak gözeneklerinizi açınız yada banyodan sonra deneyiniz. Yukarıda belirttiğim tüm malzemeyi bir kasede karıştırarak elde ettiğiniz maske kıvamına gelince elinizle göz çevrelerine ve yanak bölgelerinize uygulayınız. Yaklaşık 30 dakika yüzünüzde bekletiniz. Yüzünüzü ılık bir suyla yıkayıp maskeyi temizleyiniz. En son yüzünüzü kurulayıp gül suyu ile rahatlatın. :)

Doğal Bronzlaştırıcı Kür Nasıl Yapılır?

Diğer içeriğimiz olan doğal bronzlaştırma kür nasıl yapılır? içeriğimize bir göz atın isterseniz. Ev yapımı doğal kürler ve doğal bronzlaşma artık çok kolay.

''Tarif Ekle'' Butonu Ne İşe Yarar?

Web sayfasını yani www.hunerliellertv.net açtığımızda siz değerli kullanıcılar için neler yapabiliriz onları düşündük. Düşüncelerimiz arasına giren fikri sizin de seveceğinizi umuyoruz. Bu sayede bize göndereceğiniz her türlü tarifi inceleyip en kısa zamanda yayımlayarak sizinle yakın temas halinde kalmayı amaçlıyoruz.

Hadi gelin aşağıdaki linkten bize tarif gönderin internette yayınlayalım.

''Tarif Ekle'' Butonu

Hünerli Eller.TV Sosyal Medya Hesapları

hünerlieller.tv ailesi olarak tüm sektörde hizmet veriyoruz. Hizmetlerimizde sınır olmamakla beraber daha çok sosyal medyada ve youtube kanalında da paylaşımlarımız devam etmektedir.

Siz de aşağıda verdiğim linklere girerek tüm kanallarımıza abone olup paylaşımları takip etmeye devam ediniz..

Yorumlar